Het laatste nieuws uit onze brouwerij
Blogs
Wij delen graag de successen en uitdagingen die wij tegenkomen bij het brouwen en ondernemen. Van het perfectioneren van onze brouwtechnieken tot het overwinnen van obstakels in de markt, we vinden het belangrijk om onze ervaringen te delen en anderen te inspireren.
Nadat het bier brouwen is, zit het werk er nog niet op. Dagelijks wordt tijdens het vergistingsproces het bier gemeten. Wanneer het bier klaar is met vergisten, moet het binnen een paar dagen gebotteld worden. Bottelen Het bottelen is voor ons een handmatig proces. Doorgaans doen wij dit in de avonden wanneer de kinderen
Op 7 december 2018 stonden wij in de BN de Stem. Hier vind je de link naar het artikel. FIJNAART - Een volledig geautomatiseerde microbierbrouwerij waarbij vader, terwijl hij met zijn zoon aan het voetballen is, op zijn telefoon het brouwproces kan volgen. Iris van den Berg 07-12-18, 11:29 Bron: BN DeStem Het is de droom van Loes
Gisteren zijn we naar de Kamer van Koophandel geweest. Brouwerij De Toekomst is een feit!! De eerste reacties In de avond hebben wij het gedeeld met onze familie. Zij wisten namelijk nog van niets. In eerste instantie zijn de reacties enthousiast, maar daarna komen de vragen. Houden jullie dan nog wel je baan aan?
Op maandagochtend zitten we in de tuin aan een bakje koffie. We hebben nog 1 extra dag vrij genomen na onze vakantie. Met onze gedachten zitten we al een beetje aan de werkdag van morgen te denken. Beide hebben we een leuke baan, veel kansen maar wat is nu ons hoger gelegen doel? Ik